Sidra Maeloc Dulce 33cl

Wist je dat cider zijn oorsprong heeft in Noord-Spanje? De Engelsen en de Fransen zullen het keihard ontkennen, maar Spanje is toch echt de bakermat aller ciders. Maeloc Sidra Dulce ziet er hip en eigentijds uit, maar het is dus eigenlijk een oerrecept. Het is een fruitige cider, ongezoet, maar wel met flink wat natuurlijke suikers (vandaar Dulce). ’s Winters ideaal bij oliebollen en ’s zomers, goed gekoeld, een meer dan prima dorstlesser.

Beschikbaarheid In voorraad

€ 2,69

Productbeschrijving

Details

Maeloc Sidra Dulce is een superhandige cider voor onderweg of tijdens een picknick, want dit flesje heeft een dopje dat opent door aan het lipje te trekken. Trek, plop, open, feest!

De ideale cider voor liefhebbers van wat meer zoet dan de droge, Engelse ciders. Maar ondanks het duidelijke aanwezige zoet wordt het nergens frisdrank. Het is en blijft een cider op niveau. Hoe kouder je hem schenkt, hoe mooier.

Maeloc is zeer begaan met het platteland van Galicië, waar haar ciders worden gebrouwen met 100% Galicische appels van meer dan 1000 lokale boeren. Typisch Galicische appels zijn: Raxó, Pero, Rabiosa en Verdeñ. Hun ciders worden gemaakt op traditionele wijze, zonder toevoeging van suikers. Gewoon puur, biologisch sap!

Extra informatie

Extra informatie

Productiewijze Biologisch
Alcoholpercentage 4,1%
Flesinhoud 33 cl
Afsluiter Dop met lipje
Serveertemperatuur 2 - 6 graden
Keurmerk(en) EU Keurmerk, SHC Agricultura Ecologica
Land van herkomst Spanje
Cidermakerij Maeloc

Beoordelingen

Klantenbeoordelingen (1)

Geen appelsapBeoordeling van Remi van Beekum
Deze biologische cider is vol van smaakt en zowel fris als warmzoet. Geen appelsap, maar een serieus en volwassen drankje met een dierlijke ondertoon. Lekker! (Geplaatst op 13-04-2017)

Schrijf je eigen beoordeling

Beoordeling van: Sidra Maeloc Dulce 33cl