Quintine Organic 33cl

Quintine is vernoemd naar een heks, vandaar de naam van dit bier. En vandaar die dame op de bezem. Quintine eindigde – zoals het een echte heks betaamd – in 1610 op de brandstapel, maar haar betoverende recepten bleven gelukkig bestaan. Dit brouwsel valt onder het betere hocus-pocus-werk als wij zo vrij mogen zijn. Dank je wel Quintine, het ga je goed in de heksenhemel!

Beschikbaarheid Niet in voorraad

€ 3,25

Productbeschrijving

Details

Deze biologische Quintine is een mooi stevig bier. Het licht troebel en kruidig. Fijne bitters en wat koriander maken dit een blondbier helemaal af.

Quintine wordt gebrouwen bij Brasserie des Légendes. Deze brouwerij is een samenvoeging van meerdere brouwerijen en er wordt nog steeds op meerdere plekken gebrouwen, onder andere in het dorpje Irchonwelz in de Belgische provincie Henegouwen en het dorp Elzele, gelegen in dezelfde provincie. Momenteel wordt gebouwd aan een geheel nieuwe brouwerij, voorzien van de modernste snufjes, maar men blijft traditionele hoge-gistingbieren brouwen.

Mocht je ooit op bezoek gaan bij brouwerij Des Legendes vergeet dan niet deze toverspreuk uit te spreken terwijl je een flesje Quintine streelt:

“Hop hop riki riki rikete, over de hagen en de struiken vliegen we naar de duivel en nog veel verder!”

Spreek je wens uit en deze zal uitkomen.

Extra informatie

Extra informatie

Productiewijze Biologisch
Alcoholpercentage 5.9%
Flesinhoud 33 cl
Afsluiter Beugel
Serveertemperatuur 4 - 6 graden
Keurmerk(en) EU Keurmerk
Land van herkomst België
Brouwerij Brasserie des Légendes

Beoordelingen

Schrijf je eigen beoordeling

Beoordeling van: Quintine Organic 33cl