Klantenservice

BiologischBier.nl stelt alles in het werk om jouw bier veilig, snel en heelhuids thuis te bezorgen. 

Levering & levertijd
Bieren die op werkdagen voor 16:00 worden worden besteld, worden nog dezelfde dag uitgeleverd via PostNL of DPD en deze worden over het algemeen reeds de volgende dag geleverd. PostNL en DPD bezorgen elke dag, behalve op zondag en op feestdagen. Wij verpakken je bier zorgvuldig, waardoor breuk uitgesloten is. En mocht er toch een fles kapot gaan onderweg, dan krijg je van ons uiteraard een nieuwe! We rekenen slechts 3,95 euro verzendkosten per bestelling. Daarmee behoren we tot de voordeligste bierverzenders van Nederland! Bier is zwaar en relatief duur om te verzenden. Wij doen ons uiterste best de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Anders dan andere aanbieders rekenen we bijvoorbeeld niet meer verzendkosten naarmate je meer bier besteld, het bedrag is ongeacht het aantal flessen altijd hetzelfde. Mocht de levertijd onverwachts meer tijd in beslag nemen, dan nemen wij via de mail contact met je op. 

Betaalmogelijkheden
Je kunt met IDeal betalen via je eigen bank. Dat is wel zo vertrouwd. Je kunt ook betalen via Paypal en tevens accepteren wij credit cards. Ons betalingsverkeer wordt geregeld door MultiSafePay. Zij doen dit voor duizenden webshops in Nederland en daarbuiten. Betalingen op BiologischBier.nl verlopen altijd via een beveiligde verbinding. Nadat je je betaalwijze hebt geselecteerd word je omgeleid naar MultiSafePay. Na betaling keer je terug op BiologischBier.nl. 

Retourneren
Je bedacht over de aankoop? Geen probleem. Ongeopende flessen kunnen altijd worden teruggestuurd. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn wel voor rekening van de afzender. Verpak de flessen a.u.b. zorgvuldig of stuur ze terug in de originele verzenddoos. Neem hiervoor contact met ons op via info@biologischbier.nl of bel met 0524 - 700 212. Het bier kan ook - in overleg - worden afgegeven. Retourneren kan tot 3 maanden na aankoop. 

Klachten
Is er iets niet in orde met je bestelling? Of heb je een klacht over BiologischBier.nl? Laat het ons a.u.b. weten via info@biologischbier.nl of bel met 0524 - 700 212.