-20%

Hornbeer CzechCat 50cl

Vloeibare, rokerige chocolade. Dat is de CzechCat van Hornbeer. Anders kunnen we het niet benoemen. Gebrande mouten, zachte hoppen, maar des te meer tonen van karamel en chocolade. Medium body, vrij weinig schuim. Donker, bijna zwart bier in de stijl van originele “black lagers” uit Tsjechië.De ten minste houdbaarheidsdatum is april 2018.

Beschikbaarheid In voorraad

Normale prijs: € 6,39

Special Price € 5,11

Productbeschrijving

Details

Hornbeer is een boerderij-brouwerij opgericht in 2008 door Gunhild en Jorgen Fogh Rasmussen. Jorgen brouwde al meer dan tien jaar als hobby. De eerste brouwerij was erg klein, slechts 300 liter per batch. Maar de brouwerij werd snel erg populair. Al in het eerste jaar, 2008, werd de stout van Hornbeer "Caribbean Rumstout" verkozen tot beste nieuwe bier in Denemarken. Daarna ging het vanzelfsprekend hard met Hornbeer.

De bieren worden gebrouwen met zo min mogelijk gebruik van energie. Op het dak van de brouwerij is een zonne-installatie gemonteerd die elektriciteit produceert voor de brouwerij en al het bier wordt gekoeld met natuurlijke koeling uit de grond. Hornbeer heeft voor ogen om al haar bier CO2-neutraal te brouwen. Een grote hoeveelheid van het bier is biologisch, zo ook deze CzechCat.

Hornbeer werd verkozen tot "Brouwerij van het jaar in Denemarken" in 2009, 2010, 2011 en 2013. Ook internationaal vallen ze regelmatig in de prijzen.

Hornbeer, een brouwerij om in de gaten te (blijven) houden!

Extra informatie

Extra informatie

Productiewijze Biologisch
Alcoholpercentage 5,5%
Flesinhoud 50 cl
Afsluiter Kroonkurk
Serveertemperatuur 4 - 6 graden
Keurmerk(en) EU Keurmerk
Land van herkomst Denemarken
Brouwerij Hornbeer

Beoordelingen

Schrijf je eigen beoordeling

Beoordeling van: Hornbeer CzechCat 50cl