biologischbier Migrated

Gulpener Ur-Hop 30cl

Gulpener. Als jochie van een jaar of tien ben ik (Frank) een paar keer in het Limburgse Gulpen op vakantie geweest. Mijn vader en oom wisten die vakanties altijd goed te timen. We waren daar op de één of andere manier altijd précies tijdens de Gulpener bierfeesten. Die feesten staan in mijn geheugen gegrift: het waren warme zomeravonden met veel vuurwerk en nog veel meer bier. En veel heuvels op de weg terug, vooral voor mijn vader en mijn oom. Dat vergeet je nooit meer. Ik liep tien keer zo snel als mijn pa!

De ten minste houdbaarheidsdatum is juni 2018.
Special Price 1.11 Regular Price Sorry, your browser does not support inline SVG. 1.39
Direct uit voorraad leverbaar
  • Voor 16:00 besteldDezelfde dag verstuurd
  • 100% Bio 100% LekkerGrootste aanbod biobieren
  • Gratis verzendingBij bestelling vanaf €70

Kenmerken

Kenmerken
Productiewijze Biologisch, Veganistisch
Alcoholpercentage 6%
Statiegeld € 0,10
Flesinhoud 30 cl
Afsluiter Kroonkurk
Kenmerken
Serveertemperatuur 8 - 10 graden
Keurmerk(en) EU Keurmerk
Land van herkomst Nederland
Brouwerij Gulpener

Gegevens

Meer over dit bier

Met Gulpener Ur-Hop levert de brouwer van de bierfeesten en het vuurwerk een waar meersterwerkje af: een ongefilterd bier in IPA stijl. Gebrouwen met “dry hopping”, waarbij de hop pas gedurende het brouwproces wordt toegevoegd. Dat maakt de geur uitgesproken hoppig en de smaak aangenaam bitter. Een mooi, compleet bier. Een prima IPA van Limburgse bodem.

Dit biopils wordt gebrouwen op basis van biologische Hallertauer Traditione hop. Het is ondergistend (anders was het geen pils) en het heeft een keurige 5% alcohol. Het is ongepasteuriseerd en mooi lichtblond van kleur. Lekker bij lichte maaltijden met frisse tonen, salades, vis en varkensvlees.

Over de brouwerij

Als middelgrote brouwer - of eigenlijk, afgezet tegen de bierreuzen van ons land, een kleine brouwer - neemt Gulpener haar verantwoordelijkheid. Ze zwemmen vrolijk tegen de stroom in, ze kiezen voor zelfstandigheid, voor duurzaamheid en ze zijn de trots van de regio. Het is een uitzonderlijk bedrijf met prachtige, onberispelijke bieren. Gulpener heeft, en zal altijd, een speciaal plekje hebben in het bierlandschap. Voor Gulpen, voor Limburg en voor dit ventje van tien uit de Randstad.

Reviews

Gulpener Ur-Hop 30cl
Sterren