De Leckere Paulus 50cl

De Leckere Paulus is een abdijbier, maar er staat ook Kuytbier (oftewel: kuitbier) op het etiket en dat is een oude bierstijl. Laat dit nu een bier zijn dat is gebrouwen volgens het recept van de Middeleeuwse Paulus Abdij in Utrecht. Het is dus een kuitbier én een abdijbier! Maar what's in name? Het is in elk geval een meergranenbier, gebrouwen van haver, gerst en tarwe. Het is een zacht, mollig bier, romig in je mond met voldoende frisheid, een licht bittertje en een wat zoetige afdronk. Topbier, niet voor niets uitgeroepen één van de beste biologische bieren tijdens 'Best of Bio'.

Beschikbaarheid Niet in voorraad

€ 4,50

Productbeschrijving

Details

Bij ons krijg je De Leckere Paulus in een extra grote fles, een halve liter bierplezier. Een mooi formaat om extra te kunnen genieten of om de fles te delen met een ander, nog leuker.

Brouwerij De Leckere is een Nederlandse brouwerij uit De Meern, Utrecht, die enkel biologische bieren brouwt. Dat doen ze al sinds de oprichting in 1997 zo, bio was voor hen een heel bewuste keuze. Biologisch bier wordt gemaakt van biologisch geteelde granen en die zijn niet bespoten en dus puur natuur. Kijk, dat is nog eens "natuurzuiver" bier!

Maar behalve een bewust keuze voor de ingrediënten werkt De Leckere ook aan een duurzame bedrijfsvoering, sterker nog, hun nieuwe brouwerij moet de duurzaamste brouwerij ter wereld worden.

Extra informatie

Extra informatie

Productiewijze Biologisch
Alcoholpercentage 7.5%
Flesinhoud 50 cl
Afsluiter Kroonkurk
Serveertemperatuur 8 - 10 graden
Keurmerk(en) EU Keurmerk
Land van herkomst Nederland
Biologisch sinds 1997
Brouwerij De Leckere

Beoordelingen

Schrijf je eigen beoordeling

Beoordeling van: De Leckere Paulus 50cl