Budels Pilsener Bio 30cl

Zacht en fris biologisch pils met een verfijnde smaak. Budels Pilsener Bio wordt gebrouwen van zacht bronwater en de beste biologische ingrediënten. Dat maakt dit pils puur natuur. Heerlijk drinkbaar! Goed koelen, dan smaakt Budels Bio Pils op zijn best.

Beschikbaarheid Niet in voorraad

€ 1,35

Productbeschrijving

Details

Een Nederlandse brouwerij zonder pils is als een vaas zonder bloemen. Pils hoort hier bij de klassiekers, maar hoe eenvoudig pils ook mag smaken en lijken: het is een stuk moeilijker te brouwen dan ‘gewoon’ bier. Pils is namelijk een ondergistend bier, terwijl andere bieren meestal bovengistend zijn. Zo bekeken is ‘speciaalbier’ eigenlijk ook maar een rare naam: goed beschouwd is juist pils het speciale biertje!

Dit biologische pils komt van De Budelse Brouwerij uit het Brabantse Budel. Ze brouwen ook een gewoon pils (van niet-biologische ingrediënten) maar gelukkig ook deze biovariant. En niet alleen bio pils, ook diverse andere bieren worden in biologische versie uitgebracht, dus geheel op basis van biologische granen en hop. Dat maakt dit gerstenat met recht puur natuur.

Het biologische pils van Budels is onberispelijk gemaakt en van hoge kwaliteit. Hier kunnen de grote pilsbrouwers nog een puntje aan zuigen!

Extra informatie

Extra informatie

Productiewijze Biologisch
Alcoholpercentage 5%
Statiegeld € 0,10
Flesinhoud 30 cl
Afsluiter Kroonkurk
Serveertemperatuur 4 - 6 graden
Keurmerk(en) EU Keurmerk
Land van herkomst Nederland
Brouwerij Budels

Beoordelingen

Schrijf je eigen beoordeling

Beoordeling van: Budels Pilsener Bio 30cl