Brouwerijen

Sidra Maeloc Dulce 33cl BIO

Wist je dat cider zijn oorsprong heeft in Noord-Spanje? De Engelsen en de Fransen zullen het keihard ontkennen, maar Spanje is toch echt de bakermat aller ciders. Maeloc Sidra Dulce ziet er hip en eigentijds uit, maar het is dus eigenlijk een oerrecept. Het is een fruitige cider, ongezoet, maar wel met flink wat natuurlijke suikers (vandaar Dulce). ’s Winters ideaal bij oliebollen en ’s zomers, goed gekoeld, een meer dan prima dorstlesser.

2.69
Direct uit voorraad leverbaar
  • Voor 16:00 besteldDezelfde dag verstuurd
  • 100% Bio 100% LekkerGrootste aanbod biobieren
  • Gratis verzendingBij bestelling vanaf €70

Kenmerken

Kenmerken
Productiewijze Biologisch
Alcoholpercentage 4,1%
Flesinhoud 33 cl
Afsluiter Dop met lipje
Kenmerken
Serveertemperatuur 2 - 6 graden
Keurmerk(en) EU Keurmerk, SHC Agricultura Ecologica
Land van herkomst Spanje
Cidermakerij Maeloc

Gegevens

Meer over deze cider

De ideale cider voor liefhebbers van wat meer zoet dan de droge, Engelse ciders. Maar ondanks het duidelijke aanwezige zoet wordt het nergens frisdrank. Het is en blijft een cider op niveau. Hoe kouder je hem schenkt, hoe mooier.

Maeloc Sidra Dulce is een superhandige cider voor onderweg of tijdens een picknick, want dit flesje heeft een dopje dat opent door aan het lipje te trekken. Trek, plop, open, feest!

Beoordelingen (1)

Reviews van anderen

1 product

Toon per pagina
  1. Geen appelsap
    Deze biologische cider is vol van smaakt en zowel fris als warmzoet. Geen appelsap, maar een serieus en volwassen drankje met een dierlijke ondertoon. Lekker!

1 product

Toon per pagina
Sidra Maeloc Dulce 33cl BIO
Sterren