Brouwerijen

Aspall Organic Cyder 50cl BIO

Aspall Organic Cyder is zo’n allemansvriend: of je nu vanuit de bier- of de wijnwereld in de ciderwereld belandt, het is een cider die je zal bevallen. Hij is licht, lekker rustiek, met frisse bittere appeltjes, mooi droog en met aangename gisttonen. Aspall Organic is een heel toegankelijke cider.

4.75
Niet op voorraad
  • Voor 16:00 besteldDezelfde dag verstuurd
  • 100% Bio 100% LekkerGrootste aanbod biobieren
  • Gratis verzendingBij bestelling vanaf €70

Kenmerken

Kenmerken
Productiewijze Biologisch, Veganistisch
Alcoholpercentage 7%
Flesinhoud 0,5 liter
Afsluiter Kroonkurk
Kenmerken
Serveertemperatuur 3 - 5 graden
Keurmerk(en) EU Keurmerk
Cidermakerij Aspall

Gegevens

Meer over deze cider

Van de appelsoorten Bittersweet, Dessert en Culnary maakt Aspall deze bio cider. Doe eens gek en probeer hem bij spaghetti bolognese of een lasagne van groenten. De Brexit lijkt opeens mijlen ver weg: Italië en Engeland blijken prima samen te gaan!

Ook lekker bij wild. Of gewoon lekker gekoeld als een aperitief. Is weer eens wat anders dan de geijkte bubbelwijn of pilsje.

Over de cidermakerij

Aspall is één van de oudste bedrijven van de UK. En van het oudste, originele, stuk boomgaard komt deze cider, of ‘cyder’ zoals Aspall het graag schrijft. Niet alle gronden van Aspall zijn bio gecertificeerd, maar de boomgaarden direct rond de cidermakerij wel.

Aspall heeft de natuur hoog in het vaandel en is zelfs één van de oprichters van de Soil Association. De Soil Association komt op voor de biologische landbouw, strijd tegen verdere intensivering en industrialisering van boerderijen en verdere achteruitgang van de bodem en ze stimuleert de aankoop van lokale producten.

Daarnaast is het ook de Engelse certificeringsorganisatie die de richtlijnen en het keurmerk voor biologische landbouw handhaaft.

Reviews

Aspall Organic Cyder 50cl BIO
Sterren