Belgoo Amber 33cl

Een Amber op basis van drie granen: tarwe, gerst en spelt. Mooi moutig en hoppig, perfect in balans. Het bier blijft heerlijk hangen en heeft een hoppige nasmaak. Werkelijk uitstekend uitgebalanceerd. Met 7,8% geen lichtgewicht, maar toch wil je meer en meer en meer…..

Beschikbaarheid In voorraad

€ 2,69

Productbeschrijving

Details

Dit amberkleurige bier ondergaat een hergisting op de fles. De doordrinkbaarheid is niet heel hoog, maar ach, met 1 of 2 van deze bieren heb je ook wel genoeg. Een bier om even goed voor te gaan zitten. Heeft een prachtige schuimkraag van gebroken wit en een sterk moutig karakter. Licht karamel ook, met duidelijk waarneembare graantoetsen. Een licht zoetje, maar tegelijk ook vrij droog met een markante bitterheid en een zachte pareling.

Tijdens proeverijen wordt dit bier steeds opnieuw goed geappriceerd. Het is uitstekend gemaakt en prima in balans. Niets op aan te merken. Schenk in, en geniet.

Brouwerij Belgoo is gevestigd in Zuun, een gehuchtje nabij Brussel. Belgoo heeft een voorkeur voor meergranen bieren en gebruikt steevast meerdere graansoorten in haar bieren. Naast bieren van niet-biologische afkomst maken ze ook twee bieren die louter biologische grondstoffen bevatten. Deze Amber is er daarvan een van. Een bier zonder toevoegingen – ook geen kruiden of andere smaakmakers – alleen maar water, graan en hop. En dat is genoeg, zo bewijst deze Belgoo Amber.

Extra informatie

Extra informatie

Productiewijze Biologisch
Alcoholpercentage 7.8%
Statiegeld € 0,10
Flesinhoud 33 cl
Afsluiter Kroonkurk
Keurmerk(en) EU Keurmerk
Land van herkomst België
Brouwerij Brouwerij Belgoo

Beoordelingen

Schrijf je eigen beoordeling

Beoordeling van: Belgoo Amber 33cl